تفاوت سرور مجازی با میزبانی وب اشتراکی:

sd-with-wh
ابتدا به تبیین مفهومی کلی از این 2 سرویس می‌پردازیم:
در میزبانی وب یا هاست اشتراکی فضا و منابع سرور اختصاصی بین چندین هاست تقسیم می‌گردد؛ بدین معنا که کاربران به صورت اشتراکی از RAM ،CPU، پهنای باند و به صورت کلی از تمامی منابع سرور استفاده می‌نمایند.
در سرورهای مجازی همانند میزبانی وب اشتراکی منابع سرور اختصاصی به اشتراک گذاشته می‌شود و در این مورد منابع مذکور بین چند سرور مجازی تقسیم می‌گردد با این تفاوت که هر سرور مجازی منابع اختصاص یافته به خود را در اختیار دارد.
 
با توجه به 2 مفهوم بیان شده به این نتیجه می‌رسیم که در میزبانی وب اشتراکی هنگام مصرف بیش از حد یک اکانت از منابع سرور بقیه اکانت‌ها با کمبود منابع مواجه می‌گردند چرا که کلیه منابع سرور اختصاصی به صورت اشتراکی بین تمامی اکانت‌ها تقسیم گردیده است ولی در سرورهای مجازی با وجود اشتراکی بودن منابع سرور اختصاصی هر کاربر منابع اختصاص یافته به خود را دارا می‌باشد و منابع اصلی سرور شامل RAM ،CPU و ... به صورت کلی بین تمامی سرورها تقسیم نشده است؛ همچنین با مصرف بیش از حد یک سرور مجازی از منابع، تنها خود آن سرور با کمبود منابع مواجه و دچار مشکل می‌گردد و فعالیت آن سرور بر روی مابقی سرورها تاثیری ندارد.
 
 
 

چه زمان نیاز به تهیه سرور مجازی و یا انتقال سرویس میزبانی وب اشتراکی به سرور مجازی می‌باشیم؟
1- مواقعی که خواستار اعمال تغییرات خاص در فایل‌های کانفیگ PHP سرور مانند افزایش Memory_limit به 320MB و یا مصرف میزان بالایی از منابع سرور می‌باشید.
2- زمانی که نیازمند نصب و راه‌اندازی نرم‌افزازهایی می‌باشید که به دلایل امنیتی امکان نصب آن در سرور میزبانی وب اشتراکی مقدور نمی‌باشد.
3- مواقعی که دارای وبسایت‌های خبری، فلش چت، موسیقی و دانلود با تعداد بازدیدهای بسیار بالا می‌باشید.
4- مواقعی که نیازمند ارسال ایمیل‌های انبوه می‌باشید.
5- زمانی که دارای فروشگاه اینترنتی یا تجاری با سیستم مدیریت محتوای سنگین و بازدید‌های بسیار بالا می‌باشید.
6- مواقعی که دارای Upload Centerهای انواع فایل‌ها و عکس‌ها می‌باشید.
7- زمانی که وبسایت مورد نظر نیاز به ترافیک مصرفی و پهنای باند بسیار بالا می‌باشد و سرعت لود وبسایت نیز برای مدیر وبسایت بسیار مهم است.
8- زمانی که وبسایتتان به طور همزمان دارای Blog و انجمن در Root هاست می‌باشد و دارای بازدید کننده و افراد Online بالایی می‌باشد. (مواقع استفاده همزمان از دو CMS در یک Root)
 
 
نکات قابل توجه:
1- در مواقعی که وبسایت خود را به تازگی راه‌اندازی کرده‌اید و یا وبسایت شما دارای محتوای استاتیک است (تنها مبتنی بر فایل‌های Html می‌باشد) پیشنهاد می‌گردد از سرویس میزبانی وب اشتراکی استفاده نمایید.
2- موارد ذکر شده در بالا مبنی بر کیفیت و پایداری بیشتر در سرورهای مجازی تنها در صورتی تحقق می‌پذیرد که منابع مورد نیاز وبسایت‌های میزبانی شده خود را در سرور به صورت کامل تامین نمایید و سرور دچار کمبود منابعی مانند RAM و CPU نگردد.
  • 0 کاربر این را مفید یافتند
آیا این پاسخ به شما کمک کرد؟

مقالات مربوطه

چرا پاسخ دادن به تیکت های طراحی سایت طول می کشد؟؟؟

 علت تاخیر در پاسخگویی به تیکت های طراحی سایت این است مواردی که از سمت شما عزیزان اعلام می شود...

چگونه یک وب سایت داشته باشیم؟

در دنیای امروزی مشاغل و کاربران زیادی در سرتاسر دنیا وجود دارند که برای آشنایی با کار و حرفه شما،...