راهنمای ثبت دامنه us

آشنایی با دامنه‌ی US.

که در سال ۱۹۸۶ ایجاد شده است. اگرچه همه‌ی مؤسسات دولتی آمریکا می‌توانند دامنه‌های US. ثبت کنند بسیاری از آن‌ها ترجیح می‌دهند از دامنه‌ی GOV. استفاده کنند. به علاوه در میان کاربران تجاری و غیرتجاری اینترنت نیز استفاده از دامنه‌های عمومی به ویژه COM غلبه‌ی کامل دارد.
تا سال ۲۰۰۲ تنها امکان ثبت دامنه‌های سطح سوم یا بالاتر US برای متقاضیان وجود داشت. اما از سال ۲۰۰۲ ثبت دامنه‌های سطح دوم US برای شهروندان و ساکنان آمریکا و شرکت‌های آمریکایی یا شرکت‌هایی که در آمریکا حضور قانونی دارند ممکن شد.
هر کدام از ایالت‌ها و قلم‌روهای امریکا برای خود یک دامنه‌ی سطح دوم دوحرفی دارند (مثلاً وب‌سایت‌های منتسب به ایالت نیویورک می‌توانند از پسوند .NY.US استفاده کنند)،‌ اما استفاده از این دامنه‌ها به علت رواج دامنه‌ی GOV برای وب‌سایت‌های دولتی آمریکا هرگز رواج پیدا نکرده است.

کاربردهای ثبت دامنه های US.

این دامنه برای استفاده در وب‌سایت‌های مرتبط با آمریکا ایجاد شده است. در گذشته این دامنه گزینه‌ی اول نهادهای دولتی محلی،‌ ایالتی و فدرال آمریکا بود. اکنون بیش‌تر نهادهای آمریکایی ترجیح می‌دهند از دامنه‌ی GOV استفاده کنند.
برخی از وب‌سایت‌های تجاری آمریکایی روی دامنه‌های US ایجاد شده‌اند.
استفاده از این دامنه به علت کوتاه بودن در دومین هکینگ برای ایجاد نام دامنه‌های ابتکاری تا حدی کاربرد دارد. معروف‌ترین دومین هک US مربوط به سایت معروف دلیشس است که دامنه‌ای به صورت del.icio.us دارد.
کلمه‌ی «us» در زبان انگلیسی به معنی «ما» است که باعث می‌شود این دامنه استعداد محبوبیت پیدا کردن داشته باشد.
تعداد زیادی صفت به زبان انگلیسی به «ous» ختم می‌شوند مانند delicious، curious، scrumptious که برای ایجاد نام دامنه با این کلمه‌ها می‌توان از پسوند US استفاده کرد.
مسایلی مانند حفظ هویت و برند تجاری، یا اخذ هویتی واقع در آمریکای شمالی می‌تواند در علاقه به ثبت دامنه‌ی US مؤثر باشد.

واجدان شرایط ثبت دامنه های US.

برای ثبت دامنه‌ US باید نوع پیوند (Nexus) ثبت کننده با کشور آمریکا مشخص شود. اطلاعات پیوند ثبت کننده می‌تواند یکی از این ۳ نوع باشد:
شهروند یا ساکن آمریکا
شرکت/ واحد/ سازمان آمریکایی
شرکت/ واحد/سازمان که در آمریکا دفتر یا حضور توأم با حسن نیت دارد.
به علاوه در هنگام ثبت باید مشخص شود دامنه برای کسب و کار (انتفاعی یا غیر انتفاعی) ثبت می‌شود یا برای استفاده‌ی شخصی.
رجیستری دامنه‌ی US به شکل تصادفی از برخی از ثبت کننده‌های دامنه اطلاعات مؤید هویت آن‌ها را درخواست می‌کند. در هنگام ثبت دامنه باید اطلاعات تماس ثبت کننده کامل باشد.

مقررات دامنه US.

نام دامنه می‌تواند ۳ تا ۶۳ کاراکتر داشته باشد.
امکان ثبت دامنه هایی که با ۱۸xx یا ۱-۸xx یا ۸xx آغاز شوند (x ممکن است هر رقمی از ۰ تا ۹ باشد) وجود ندارد. این ترکیب‌های دامنه رزرو شده‌اند.
ترکیب‌های دامنه‌ای که با nxx یا ۱nxx یا ۱-nxx آغاز شوند (x ممکن است هر رقمی از ۰ تا ۹ باشد و n می‌تواند هر رقمی از ۲ تا ۹ باشد) و دقیقاً با ۷ رقم ادامه پیدا کنند (اگرچه علاوه بر این ۷ رقم یک یا چند خط تیره هم قرار گرفته باشد) رزرو شده‌اند و امکان ثبت آن‌ها وجود ندارد.
امکان ثبت دامنه هایی که با xxxxx آغاز شده‌اند (x ممکن است هر رقمی از ۰ تا ۹ باشد) وجود ندارد.
به جز موارد ذکر شده تعداد دیگری از دامنه‌ها نیز رزرو شده‌اند و امکان ثبت‌شان وجود ندارد.
دامنه‌ی US چهار روز گارانتی برگشت پول دارد. در صورتی که ثبت کننده در این مدت پس از ثبت دامنه اقدام به حذف دامنه‌اش کند با اخذ جریمه بقیه‌ی مبلغ به وی برگردانده می‌شود.البته این موضوع بستگی به رجیستراتور دامنه نیز دارد. در نتیجه اگر این موضوع برای شما مهم می باشد قبل از خرید با سایت ثبت کننده این موضوع را مطرح کنید.
پس از انقضای دامنه مالک پیشین می‌تواند تا ۴۰ روز برای تمدید دامنه‌اش اقدام کند. پس از این زمان دامنه به مدت ۳۰ روز قفل است. در این مدت مالک پیشین می‌تواند با پرداخت جریمه برای پس گرفتن دامنه‌اش اقدام کند. ۵ روز پس از پایان این دوره دامنه برای ثبت عمومی آزاد می‌گردد.
دامنه‌ی US امکان محرمانه نگه داشتن اطلاعات whois را ندارد.

توجه:برای ثبت این دامنه ها باید نوع رابطه خود را با کشور ایالات متحده مشخص کنید. در جریان ثبت در صفحه پیکره بندی دامنه باید یک «Nexus Category» انتخاب کنید. پیشنهاد ما برای اشخاص گزینه های C11 یا C12 (شهروند یا ساکن آمریکا) است. در کادر «Nexus Country» نام US یا USA را وارد کنید و در کادر «Application Purpose» گزینه «Personal Use» (استفاده شخصی) مناسب است. در درج مشخصات خود به عنوان مالک دامنه مانند نشانی و شماره تلفن اطلاعات مربوط به آمریکا را وارد کنید. فرض بر صحت اطلاعات اظهار شده شماست.

  • 0 کاربر این را مفید یافتند
آیا این پاسخ به شما کمک کرد؟

مقالات مربوطه

تائید اطلاعات صاحب دامنه پس از ثبت

مطابق با قوانین ICANN سیاست گذار ثبت دامنه در دنیا، مالکین دامنه پس از ثبت اطلاعات در رجیسترار یا...

ایمیل های اعتبار سنجی دامنه های بین المللی

مطابق با قوانین ICANN سیاست گذار ثبت دامنه در دنیا، مالکین دامنه پس از ثبت اطلاعات در رجیسترار یا...

نحوه انتقال دامنه به آرمانیک

انتقال دامنه دارای شرایطی می باشد که بایستی قبل از شروع فرآیند انتقال مورد بررسی قرار گیرند:*...

!های دامنه پس از ثبت نمایش داده نمی شوند DNS

مطابق با قوانین ICANN سیاست گذار ثبت دامنه در دنیا، مالکین دامنه پس از ثبت اطلاعات در رجیسترار...

Resello کردن یک دامنه در پنل Redirect نحوه

1- ابتدا مطابق با عکس زیر، ایمیل و کلمه عبور خود را وارد کرده سپس بر روی گزینه login کلیک نمایید...